CYY03285

Bliv elev

Elev på Rødovre Gymnasium

På Rødovre Gymnasium er det vigtigt for os, at nye elever føler sig velkomne. Vi tror på, at et velfungerende socialt miljø, gode venner og behagelige fysiske rammer er et godt udgangspunkt for læring. Derfor er det vigtigt for os, at der er plads til alle. RG har tradition for høj faglighed og et inspirerende socialt liv. Vi har fokus på kvalificeret og varieret undervisning, som udvider din horisont og udvikler dig som person.

Undervisningen veksler mellem klasseundervisning, gruppearbejde, ekskursioner og tværfaglige projekter.

Vi tilbyder et dynamisk studie- og ungdomsmiljø med en stribe frivillige eftermiddagsaktiviteter, der gør det muligt at dyrke dine interesser, hvad enten de er af social, sportslig, musikalsk eller faglig karakter. Høj faglighed og stærke sociale relationer kommer ikke af sig selv, men skabes af lærere og elever i fællesskab. Du er selv en vigtig faktor i forhold til at gøre skolen og undervisningen spændende og lærerig. Og gennem elevråd og andre elevudvalg har du direkte mulighed for at påvirke skolen og se nogle af dine ideer blive til virkelighed. Du skal være velkommen på Rødovre Gymnasium!

CYY03175

Bliv elev

Vi tilbyder et dynamisk studie- og ungdomsmiljø med en stribe frivillige eftermiddagsaktiviteter, der gør det muligt at dyrke dine interesser.

Læs mere