Musical 2018

Rødovre Gymnasium “will rock you”

Jul og nytår er passeret, og januar kan måske virke lidt grå for de fleste, men på Rødovre Gymnasium arbejdes der på, at give alle noget at se frem til.

Onsdag d. 31. januar er der nemlig premiere på skolens musical ”Bring the Music back” kl. 19.30, og derudover spilles der både torsdag d. 1. februar kl. 19.30 og fredag d. 2. februar er det kl. 20.00 i aulaen på Rødovre Gymnasium. Dørene åbner en halv time før forestillingen, og man kan købe drikkevarer i baren.    

Mandag d. 29. januar er der forpremiere for folkeskolernes udskoling kl. 13.00

På Rødovre Gymnasium er det tonerne fra Freddie Mercury og resten af medlemmerne fra rockbandet, Queen, som får eleverne i højt humør. Det er nemlig blevet tid til årets musical på RG. I forestillingen “Bring back the music” følger vi drømmeren, Galileo Figaro, som uden at vide det har til opgave at vække rocken til livs. Den selviske og magtbegærlige Killer Queen har med hjælp fra sin højre hånd, Khashoggi og en hær af robocops overtaget hele verden med Globalsoft Cooperation; et firma, som tror på, at ensretning, censur og magtmisbrug er vejen frem. Heldigvis har de rebelske bohemians på en gammel Hard Rock cafe gemt ‘teksterne’, som indeholder spor fra en tid med rock‘n’roll, og de står klar til at bekæmpe Globalsoft, hvad end det så kræver, indtil de “Are The Champions”.

Den spændende forestilling vil endnu engang være fyldt med dygtige korsangere og solister, skønne dansere, talentfulde bands og ikke mindst fantastiske skuespillere. Med hjælp fra lys- og lydmænd og flot scenografi vil du blive taget med storm, når de klassiske hits såsom “It’s A Kind Of Magic”, “Another One Bites The Dust” og “Bohemian Rhapsody” brager ud gennem højtaleren i Rødovre Gymnasiums aula.

For os er det at være med i musicalen noget af det allerfedeste ved at gå på RG. Ikke nok med, at det er en super sjov og speciel oplevelse, så får man også dannet sig en masse tætte bekendtskaber på tværs af årgangene. Uanset hvem man er, for man lov til at udfolde sig kreativt med de bedste elever og lærere. Trods de lange skoledage og øveweekender er det det hele værd. At være en del af musicalen er en oplevelse for livet, som giver dig erfaring, du ellers ikke ville have fået, og venner, som man ikke havde regnet med at lære at kende.

Så tag din familie, venner, veninder, hund og kat i hånden og få købt en billet til én af de tre forestillinger. Billetter kan købes i indgangen til 50 kr. og vi modtager både kontakter og Mobilepay.

Keep on rocking fra hele RG’s musical hold!

Af Mathias Vincents Fischer 2.u og Luna Sofie Tanuja Meyer 3.r