Ansøger 2018

Kære ansøger til 1.g

 

Klik her for at læse brevet til de elever der har fået en plads til skoleåret 2018/19 Optagelsesbrevet

Klik her for at læse brevet til de elever der desværre ikke har fået plads til skoleåret 2018/19  Ikke optaget brevet

 

___________________________________________________________________________________

 

Vi har i år fået flere ansøgninger end vi har plads til at optage, og alle ansøgere til Rødovre Gymnasium bliver derfor fordelt af et fordelingsudvalg, der fordeler de ansøgere som har kortest afstand til os på nær meget få undtagelser. Se vedlagte bilag om fordelingsudvalgets fordelingsprocedure.

Du kan læse mere om fordelingsudvalgene og om elevfordelingen på: https://www.regionh.dk/uddannelse/gymnasium-og-hf/Sider/Fordelingsudvalg.aspx

Fordelingsudvalgets afgørelse af din ansøgning vil blive sendt til dig i e-boks onsdag, den 16. maj 2018.

Du får ét brev, hvis du får dit førsteønske opfyldt. Du får to breve, hvis du ikke får dit førsteønske opfyldt: et fra din 1. prioritet og et fra den skole, du har fået plads på. Hvis du ikke har fået et optagelsesbrev den 17. maj 2018, bør du kontakte fordelingsudvalgenes sekretariat på mail fordeling@regionh.dk. Hvis du kontakter fordelingsudvalget sekretariat, skal du huske at skrive dit navn, adresse og dit ønskede gymnasium.

Hvis du ikke ønsker at starte i 2018 pga. nyt uddannelsesønske fx 10. klasse, evt. på efterskole, skal du gøre dit 1. prioriterede gymnasium opmærksom på, at du trækker din ansøgning tilbage. Du kan så søge på ny i 2019.

Såfremt du vælger at søge gymnasial uddannelse næste år, skal du være opmærksom på, at din ansøgning vil blive behandlet i overensstemmelse med de karakterkrav, som træder i kraft i 2019. Det gælder, uanset om du forinden optag på et gymnasium vælger at udskyde skolestarten pga. udlandsophold, eller du ønsker at tage en 10. klasse, evt. på efterskole, i skoleåret der starter til august 2018.

Skifter du adresse i løbet af foråret, skal du straks give os besked – se i øvrigt vedhæftede bilag. Husk at angive dine fødselsdata (dag,måned,år)

Held og lykke med afslutningen af din folkeskole og din afgangsprøve til sommer.

BILAG til kvitteringsskrivelse - fordelingsudvalgets fordelingsprocedure